Het eind van nog een jaar…

We bereiken het eind van nog een jaar, voor sommige is het een periode van feesten, (tijdelijke) blijdschap, overvloedige tafel, een verenigde familie, vrienden zien, uitstapjes etc. Voor anderen is het een tijd waarin ze herinneren wie heenging, een tijd van verdriet, eenzaamheid en gebrek…

Zoals het einde van het oude jaar in zicht is, moet het gelijk staan aan het eind van vele andere dingen, zoals bijvoorbeeld: het eind van de problemen. Maar zo ziet het er voor vele niet uit.

In werkelijkheid is deze periode voor de meerderheid van de mensheid een tijd waarin ze verlies en teleurstellingen herinneren. Als wij normaal gesproken denken aan het verleden en aan de dingen die wij verkeerd deden brengt dat alleen maar verdiet, bezorgdheid en de wens om te huilen, en ons te distantiëren van de wereld (depressie).

Het is elk jaar hetzelfde liedje; ondanks dat er mensen zijn die zich verblijden zijn er anderen die huilen.

Dus als u wilt stoppen met huilen, en alle teleurstellingen van het verleden wil uitwissen, doe dan dit jaar nog, dat bijna eindigt, iets anders dan normaal, als het mogelijk is, volg het advies, voor uw leven, van God op dat ik hier voor u heb:

“Denk niet aan de dingen van vroeger, let niet op de dingen van het verleden. Zie, Ik maak iets nieuws. Nu zal het ontkiemen. Zult u dat niet weten? Ja, Ik zal een weg aanleggen in de woestijn, rivieren in de wildernis.” (Jesaja 43:18-19)

God wil u niet zien lijden, daarom vraagt Hij u om alles wat u liet huilen, achter u, in het oude jaar, te laten.

God belooft iets nieuws voor uw leven, breng licht voor wie in de duisternis is.

WIE GELOOFT?

Profiteer dan van de nachtwake die wij zullen houden op vrijdag 31 december in alle UKGR Centra in Nederland. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u ook online via Facebook, YouTube, en radiopositief.nl deelnemen aan de dienst. Geloof dat een nieuw leven op u staat te wachten in 2022.